Ens trobaràs també a les xarxes socials Facebook i Instgram

MKU Screen Printing és un espai multidisciplinari format per dissenyadors gràfics, il·lustradors, artistes plàstics i un extens ventall de professionals de diferents sectors que complementen un projecte que té com a pilar fonamental la sinergia entre diferents branques artístiques per tal d’oferir el client allò que és més adient pel seu projecte. Per nosaltres cada projecte és un repte que es treballa des del sentit més humà del disseny.

A través de MKU Screen Printing posem a la teva disposició la nostra experiència i coneixements per tal de desenvolupar continguts i imatges que ajudin a reforçar el missatge que vols expressar i per tant donar resposta a les necessitats comunicatives de cada projecte. Treballem activament amb el nostre teixit artístic per tal de diversificar els coneixements i fer-nos més versàtils per poder trobar la millor solució a la petició del nostre client.

Els nostres serveis

Naming

Et creem un nom original amb identitat per la teva marca, que sigui directe per facilitar les recerques i millorar el posicionament. Tenim experiència en diferents indústries amb bons resultats.

Identitat corporativa

Treballem amb tots els aspectes visuals d’una marca amb una rigurositat acadèmica. Estudiem bé la trajectòria de l’empresa, el context i la cultura corporativa -com es fan les coses a l’empresa-, per donar el màxim sentit a l’aspecte extern, tot allò que el client percep directament.

Disseny editorial

Hem fet tot tipus de dissenys editorials, amb tècniques molt variades que han generat productes de gran interés comercial. Ens basem amb la qualitat i un bon plantejament de base per cada projecte.

Disseny publicitari

Dissenyem una fórmula, especialitzada per cada empresa, per fer difussió de la marca corporativa. Busquem els valors d’identitat per crear en el client una sensació específica que acompanyarà sempre els productes de l’empresa, així la publicitat aconsegueix fidelitat.

 

Vídeo

Som creatius, dominem el camp de l’art visual i tenim experiència en el camp de la realització audiovisual. Individualment hem treballat per televisions nacionals i coneixem àmpliament el sector. Podrem resoldre bé qualsevol necessitat audiovisual perquè sabem crear un bon producte des de zero.

Retolació

Dissenyem els vinils al teu cotxe o furgoneta, el rètol de la teva botiga. Si busques solucions per què el teu negoci sigui visible i ho faci de la manera més creativa i original possible, per a qualsevol dubte envia la teva qüestió i estarem encantats de donar-te un cop de mà i trobarem la solució que s’ajusti més a les teves necessitats.

Pintura decorativa

Pintem el teu local amb un disseny especial.