Ens trobaràs també a les xarxes socials Facebook i Instgram

Et fem les teves samarretes a Girona al millor preu.

Contacta’ns, t’aconsellarem per tal que la serigrafia obtingui el resultat més adequat a les teves necessitats. Serigrafia Girona.

info@elmerkadillu.com  683 65 61 08

Les nostres tintes

LAQUES

Les laques son tintes  base aigua, viscoses i amb colors molt vius. Es poden barrejar entre elles per aconseguir nous colors. Són tintes textils amb un alt poder cobrent. Aquestes tintes s’assequen a l’aire lliure amb un mínim de 24-48 hores, tot hi que per aconseguir una perfecta curació haurem de sotmetre-les a una temperatura de 16oº – 18oº amb una planxa tèrmica. Gràcies a les seves caracrterístiques són idònies per practicar la serigrafia a casa.

ACRAMINES

L’acramina és una tinta no cobrent, per aquest motiu només es podran aplicar sobre teixits clars. Són tintes imperceptibles al tacte que actuen directament sobre el teixit tenyint-lo del color desitjat. La principal característica d’aquest tipus de tintes és que permeten la suma de colors. Al tractar-se de tintes més liquides ens permetran treballar amb malles amb més filatures que les laques obtenint un major nivell de detall.

DESCÀRREGA

Utilitzant aquesta tècnica aconseguim imatges nítides amb un tacte natural sobre la tela. Es tracta d’una tinta ideal per treballar sobre teixits foscos. La tinta actua a través d’una reacció sobre la tela eliminant el color original de la samarreta per aquest motiu ha d’aplicar-se sobre teixits tintats amb tints reactius i 100% cotó.

Els nostres serveis

Estampat clar

L’estampat clar és l’aplicació de una tinta clara sobre un fons fosc, ja sigui teixit o paper. És més difícil aconseguir una serigrafia òptima d’opacitat ja que sobre un fons fosc costa molt més aplicar un color clar. Cal repetir varies vegades el procés d’entintar el suport perquè quedi un bona serigrafia. Serigrafia Girona.

 

Estampat fosc

L’estampat fosc és l’aplicació de tinta fosca sobre un suport clar. El fons, al ser clar, és més senzill d’aconseguir una bona serigrafia i, per tant, és més econòmic que un estampat clar. Serigrafia Girona.

 

Servei pantalla i fotolit

Per poder definir el dibuix en una pantalla de serigrafia cal imprimir un fotolit: un tipus de cel·luloide o paper transparent que ens permet jugar amb la opacitat i la transparència per fer un negatiu. Un cop emulsionada la pantalla s’ha d’insolar i el resultat és un patrò que ens permet reproduir un dibuix moltes vegades. Serigrafia Girona.

Tintes especials

Les tintes especials poden ser colors de serigrafia metal·litzats, fluorescents, etc. Aquestes tintes són ideals per donar un toc diferent als teus productes, es poden aplicar tant en paper, tèxtil o el que puguis imaginar. En cas de dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres i estarem encantats de donar-vos un cop de mà. Serigrafia Girona.

Repeticions

Quant parlem de repeticions amb serigrafia ens referim a la reedició d’un mateix disseny per part del client, en aquest cas nosaltres conservem les planxes de l’últim encarreg i per tant canvia el procés donat que ja disposem de les pantalles de serigrafia.

Serigrafia Girona.

Canvi de color

El canvi de color fa referència a la modificació dels colors originals del treball de serigrafia encarregada.

Serigrafia Girona.

Vectoritzacions d'imatges

Si els arxius no estan preparats per imprimir el fotolit,  s’aplicarà un increment de preu per tal d’obrir el document i adaptar correctament la imatge per poder fes una bona pantalla de serigrafia.

Serigrafia Girona.

Estampació paper

Des de El Merkadillu oferim un ampli ventall de possibilitats de l’estampació en serigrafia sobre paper. Si tens un projecte artístic, un negoci o una bona idea, nosaltres estarem encantats de donar-te un cop de mà per transportar la teva idea, marca, disseny sobre targetes, bosses de paper, pòsters, etc.

Samarretes personalitzades

Tens una idea, un negoci o ets artista i t’agradaria personalitzar les teves pròpies samarretes, dessuadores, bosses, tela, etc. ? Des de El Merkadillu oferim i posem a la vostra disposició tota la nostra experiència en el món de la serigrafia i l’estampació per tal d’aconseguir el millor resultat. Fes més visible la teva marca o disseny. Nosaltres t’aconsellarem per aconseguir un producte de qualitat.

Cursos de serigrafia

DESCOBREIX ELS NOSTRES CURSOS.

T’agradaria saber més sobre la serigrafia i poder estampar el teu propi projecte a casa teva amb una mínima infraestructura? Des de El Merkadillu oferim cursos a mida i ajustats a les demandes, t’agradaria saber estampar samarretes?, o bé estampar els teus propis dissenys sobre paper?

No ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres.